Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

Βαυαρία

Περισσότερα
29/01/2015 14:22 - 14/01/2017 16:16 #1644 από Χρήστος
Βαυαρία δημιουργήθηκε από Χρήστος
Το κείμενο αφαιρέθηκε από τον χρήστη camper 131

Μαρία & Χρήστος
Last edit: 14/01/2017 16:16 by Χρήστος.
Περισσότερα
29/01/2015 18:38 #1645 από Θανάσης Τόλης
Απαντήθηκε από Θανάσης Τόλης στο θέμα Ταξίδι στο Rothenburg ob der Tauber στη Βαυαρία
Πάρα πολύ ωραία, αλλά γιατί δεν κάνετε κι εδώ μία αναδημοσίευση. :)
Περισσότερα
29/01/2015 18:57 #1646 από Βακονδίου Σίσσυ
Απαντήθηκε από Βακονδίου Σίσσυ στο θέμα Ταξίδι στο Rothenburg ob der Tauber στη Βαυαρία
Προσυπογράφω την ερώτηση του athanase
Αναμένουμε
C

Carpe Diem
Περισσότερα
29/01/2015 21:23 #1647 από Χρήστος
Απαντήθηκε από Χρήστος στο θέμα Ταξίδι στο Rothenburg ob der Tauber στη Βαυαρία
Καλησπέρα στους φίλους καμπερίστες.Σας ευχαριστώ κατά πρώτον γιατί διαβάσατε την ανάρτησή μου.και για το ότι σας άρεσε.Θέλω να σας διευκρινίσω σχετικά με το ερώτημά σας γιατί δεν το αναδημοσιεύουμε σε εσάς .Το μπλόγκ είναι προσωπικό(των δύο θυγατέρων μου) και τακτική του μπλογκ είναι να διαβάζονται τα πάντα μέσω του μπλογκ.Εξάλλου είναι δύσκολο να πατήσει κάποιος το link και να μεταφερθεί στο ανθομέλι και να διαβάσει το ταξίδι; Νομίζω πως όχι.Τις ταξίδιωτικές μας εμπειρίες που γράφω στο μπλογκ Ανθομέλι, έχω να σας πω, πως πολλές από αυτές βρίσκονται στην πρώτη σελίδα αναζήτησης της GOOGLE. Μπορείτε, για του λόγου του αληθές, να αναζητήσετε στο Google, χτυπώντας Λίμνη Garda,Αβινιόν,Κανάλι του MIDI,Μουσείο SWAROWSKI,Δολομίτες,Ιταλική Ριβιέρα κ.αλλ. Επομένως ένα απλό κλικ δεν είναι τόσο δύσκολο για να διαβάσετε, εάν θέλετε τις αναρτήσεις μας.Σας ευχαριστώ πολύ.Εάν μπορώ να σας είμαι χρήσιμη για οτιδήποτε θελήσετε όσον αφορά σε ταξίδια στο εξωτερικό και μπορώ, ευχαρίστως να σας απαντήσω.

Μαρία & Χρήστος
Περισσότερα
30/01/2015 09:28 - 30/01/2015 09:29 #1648 από Θανάσης Τόλης
Απαντήθηκε από Θανάσης Τόλης στο θέμα Ταξίδι στο Rothenburg ob der Tauber στη Βαυαρία
Αγαπητή "Μαμά Μαρία" σ ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες και τις υπέροχες φώτο που μας προσέφερες έστω μέσω του "ανθομελιού" το οποίο ανελλιπώς παρακολουθώ. Σκοπός της πρότασής μου ήταν ο εξής : Επειδή το φόρουμ της λέσχης μας στην ενότητα "ταξίδια" λειτουργεί σαν μία ταξιδιωτική βιβλιοθήκη αυτός που προγραμματίζει ένα ταξίδι στην ενότητα αυτή του φόρουμ θα προσφήγει για πληροφορίες. Αυτά για να αιτιολογήσω την πρότασή μου και όχι για να αντικρούσω την καθ όλα σεβαστή άποψή σας.
Last edit: 30/01/2015 09:29 by Θανάσης Τόλης.
Περισσότερα
06/02/2015 17:26 - 19/03/2015 17:07 #1650 από Βακονδίου Σίσσυ
Απαντήθηκε από Βακονδίου Σίσσυ στο θέμα Ταξίδι στο Rothenburg ob der Tauber στη Βαυαρία
Αγαπητή κυρία 131. Εχετε κατ΄αρχήν τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο σας μπλογκ και την αναμφισβήτητη επιτυχία του, για την οποία σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίζεται και να διευρύνεται. Συμφωνώ μαζί μας ότι το μπλογκ λειτουργεί από μόνο του και ότι η πρακτική είναι να διαβάζονται τα πάντα μέσω του μπλογκ. Αλλά, μια και τα κείμενα και οι φωτογραφίες είναι δικά σας και δεν τίθεται κανένα θέμα κόπυράιτ για οιοδήποτε στοιχείο του, και επίσης μια και είσαστε παλιό μέρος της ΕΛΑΤ (αν και έχετε πάρα πολύ καιρό να έρθετε να σας δούμε από κοντά και να μιλήσουμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο), είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσατε αντί να χρησιμοποιείτε το φόρουμ της ΕΛΑΤ ως χώρο γνωστοποίησης του νέου σας άρθρου, να το μεταφέρετε αυτούσιο. Και πάλι τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και τα ωραία ταξίδια σας.
C

Carpe Diem
Last edit: 19/03/2015 17:07 by Βακονδίου Σίσσυ.
Περισσότερα
06/02/2015 19:13 #1651 από Θανάσης Τόλης
Σίσσυ μπράβο γι αυτή την εξαιρετική τοποθέτηση με την οποία ο καθένας μας δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει!
Περισσότερα
07/02/2015 10:49 #1653 από diamantino
Απαντήθηκε από diamantino στο θέμα Ταξίδι στο Rothenburg ob der Tauber στη Βαυαρία
Σισυ,
συμφωνω απολυτως με την τοποθετηση σου.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα