Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

Καλαβρυτα

Περισσότερα
06/01/2012 23:39 #246 από Σπυρος Πανταζης
Καλαβρυτα δημιουργήθηκε από Σπυρος Πανταζης
καλη χρονια σε ολους.ειπαμε να δουμε μια ασπρη μερα και ηρθαμε στα Καλαβρυτα.Εδω ειμαστε 5 αυτοκινουμενα παρκαρισμενα κατω απο το σταθμο.Μονο εγω ειμαι της λεσχης.τι γινεται ρε παιδια?Θα χιονισει η οχι?αναμενουμε....
Περισσότερα
07/01/2012 11:31 #247 από miller
Απαντήθηκε από miller στο θέμα Καλαβρυτα
Σπυρος\n

καλη χρονια σε ολους.ειπαμε να δουμε μια ασπρη μερα και ηρθαμε στα Καλαβρυτα.Εδω ειμαστε 5 αυτοκινουμενα παρκαρισμενα κατω απο το σταθμο.Μονο εγω ειμαι της λεσχης.τι γινεται ρε παιδια?Θα χιονισει η οχι?αναμενουμε... s ΣΠΥΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Περισσότερα
08/01/2012 15:06 #248 από Σπυρος Πανταζης
Απαντήθηκε από Σπυρος Πανταζης στο θέμα Καλαβρυτα
γεια σας.Δεν ειναι καθολου δυσκολο να παρκαρετε στα Καλαβρυτα και ουτε χρειαζονται συντεταγμενες.Στην εισοδο της πολης,στο δεξι σου χερι υπαρχει ενα τελεταδικο,κανεις αμεσως δεξια,περνας τις γραμμες του οδοντοτου και αμεσως αριστερα.Εισαι κεντρο και προβλημα κανενα
Περισσότερα
08/01/2012 18:34 #249 από miller
Απαντήθηκε από miller στο θέμα Καλαβρυτα

Σπυρος έγραψε: γεια σας.Δεν ειναι καθολου δυσκολο να παρκαρετε στα Καλαβρυτα και ουτε χρειαζονται συντεταγμενες.Στην εισοδο της πολης,στο δεξι σου χερι υπαρχει ενα τελεταδικο,κανεις αμεσως δεξια,περνας τις γραμμες του οδοντοτου και αμεσως αριστερα.Εισαι κεντρο και προβλημα κανενα

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.142 δευτερόλεπτα