Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

camper stop στην Αρκίτσα ?

Περισσότερα
13/07/2012 01:25 #489 από k.d.m.s.a.
camper stop στην Αρκίτσα ? δημιουργήθηκε από k.d.m.s.a.
Το 4ήμερο 7-8-9-10/7 συναντηθήκαμε 4 αυτοκινούμενα της λέσχης στην Αρκίτσα στο σημείο που είχε γίνει η προγραμματισμένη εκδρομή τον Ιούνιο 2011. Εντελώς τυχαία λάβαμε από την λέσχη και το μήνυμα που ενημέρωνε τα μέλη για την ύπαρξη camper stop στην Αρκίτσα. Κάθε ημέρα περνούσε από το σημείο συχνά ο Αντιδήμαρχος της περιοχής με την μηχανή του σαν ΄΄αστυνόμευση΄΄ . Την Δευτέρα ο Αντιδήμαρχος μαζί με ένα περιπολικό της Αστυνομίας ήρθαν και μας είπαν ευγενικά ότι το ελεύθερο κάμπινγκ δεν επιτρέπεται. Αφού οι Αστυνομικοί καταγράψανε την ώρα και τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινούμενων με τα στοιχεία των οδηγών τους μας ενημερώσανε ευγενικά πως η νομοθεσία λέει ότι μετά την παρέλευση 24 ωρών αν τα αυτοκινούμενα συνεχίζουν να είναι στο ίδιο σημείο τότε αυτό θεωρείται κάμπινγκ και θα πρέπει να κινηθεί η διαδικασία της μύνησης και της αυτοφώρου. Στην ερώτησή μου αν θα μπορούσα να έχω το νόμο προς ενημέρωσή και όλων των μελών της λέσχης μου είπαν ότι αυτό είναι προφορική εντολή του Εισαγγελέα. Στην συνέχεια ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο που βρίσκεται το camper stop στην περιοχή, ο οποίος μας απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Του δείξαμε το μήνυμα και το μέρος που δείχνουν οι συντεταγμένες (πίσω από το φάρο), πάλι μας είπε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αλλά και οποιαδήποτε αλληλογραφία της λέσχης με το Δήμο αν υπήρχε θα την γνώριζε αφού είναι ο αρμόδιος για την περιοχή. Στην συνέχεια η κουβέντα έγινε αρκετά φιλική λέγοντάς μας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αυτοκινούμενα αλλά με τους πλανόδιους τσιγγάνους που κατασκηνώνουν στην περιοχή. Κατά την διάρκεια του 4ημέρου περάσαν και άλλα αυτοκινούμενα από την περιοχή που ρωτούσαν για το camper stop λαμβάνοντας αρνητική απάντηση. Δεν ενημέρωσα κάποιον από το Δ.Σ. για το συμβάν. Σε κάποια από τις επόμενες προγραμματισμένες εκδρομές θα συζητηθεί η ύπαρξη ή όχι camper stop στην Αρκίτσα. Κατά τα άλλα περάσαμε υπέροχα χωρίς να μας ξαναενοχλήσουν μετά το πέρας του 24ώρου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει...

eeepflamias.blogspot.gr
Περισσότερα
14/07/2012 14:20 #498 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα Απ: camper stop στην Αρκίτσα ?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)
Τον λόγο τώρα έχει το ΔΣ για περαιτέρω ενημέρωση μας ;)

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Περισσότερα
14/07/2012 23:30 #499 από vassilis karydakis
Απαντήθηκε από vassilis karydakis στο θέμα Απ: camper stop στην Αρκίτσα ?
Οι διαβουλεύσεις της Λέσχης με τις τοπικές αρχές για την δημιουργία camper stop στην Αρκίτσα είναι σε εξέλιξη και απομένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για την τελική απόφαση και μορφή του. Ηδη ο χώρος που μας προσφέρει ο Δήμος έχει καθαριστεί και έχουν φυτευτεί και κάποια δέντρα. Λόγω καλοκαιριού και επειδή την Αρκίτσα την επισκέπτονται μέλη μας κάθε Σ/Κ, ο Πρόεδρος Αρκίτσας πήρε την πρωτοβουλία να μας προτείνει να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το χώρο. Πράγματι, υπάρχει ένα πρόβλημα στην περιοχή με τους τσιγγάνους, που «πήρε μπάλα» και τα δικά μας μέλη, όπως παραδέχθηκαν από το Δήμο, στην επαφή που είχαμε μαζί τους για το επεισόδιο. Βέβαια, όπως αναφέρει και ο Κώστας, ο αντιδήμαρχος και οι αστυνομικοί συμπεριφέρθηκαν άψογα και δεν επέμεναν για την απομάκρυνση των camper. Πρέπει όμως εδώ να προσθέσω ότι άλλο μέλος μας που ήταν παρόν, μας είπε ότι ήταν σταθμευμένοι στην παραλία και όχι στον χώρο που προσφέρει ο Δήμος και τους υπέδειξε ο αντιδήμαρχος και απέχει κάποια μέτρα από την ακτή.
Ελπίζω ότι θα υπάρξουν νεότερα και περισσότερο θετικά, μετά την επίσκεψη στο Δήμαρχο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Μην ξεχνάμε ότι στα μέσα Σεπτέμβρη, έχουμε και την προγραμματισμένη εκδρομή στην Αρκίτσα (παράλληλα με το Λιτόχωρο).
Περισσότερα
15/07/2012 00:00 #501 από k.d.m.s.a.
Απαντήθηκε από k.d.m.s.a. στο θέμα Απ: camper stop στην Αρκίτσα ?
Βασίλη σωστά σε πληροφόρησε το μέλος της λέσχης ότι είμασταν στην παραλία. Αλλωστε και εγώ στο αρχικό μου μήνυμα δεν έγραψα ότι βρισκόμασταν κάπου αλλού. Για αυτό και ρωτήσαμε τις τοπικές αρχές που βρίσκεται το camper stop. Όμως για να μην παραξηγηθώ, θέλω να τονίσω ότι κανένα επεισόδιο δεν δημιουργήθηκε με τις τοπικές Αρχές, άλλωστε την δουλειά τους πολύ καλά κάνανε. Απλώς το ανέφερα σαν πρόλογο. Η βασική ιδέα του μηνύματός μου, όπως αναφέρει και ο τίτλος του, ήταν η ύπαξη ή όχι camper stop .

eeepflamias.blogspot.gr
Περισσότερα
15/07/2012 00:45 #503 από vassilis karydakis
Απαντήθηκε από vassilis karydakis στο θέμα Απ: camper stop στην Αρκίτσα ?
Καθόλου παρεξηγήσιμη η αναφορά σου Κώστα, Αντίθετα ήταν χρήσιμη, για να επισπευσθούν οι συζητήσεις με το Δήμο και να ξεκαθαρίσει το θέμα το δυνατό γρηγορότερα.
Θα τα πούμε σύντομα.
Περισσότερα
15/07/2012 12:29 #504 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα Απ: camper stop στην Αρκίτσα ?
Δηλαδή εγώ νά πάω στήν αρκίτσα τήν πεμπτη,ή όχι?

βαγγέλης

υ.γ."πλάκα κάνω θά παω."

072
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.148 δευτερόλεπτα