Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΑΓΟΡΑ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ?

Περισσότερα
03/06/2012 22:06 #433 από chrisanthi-panos
ΑΓΟΡΑ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ? δημιουργήθηκε από chrisanthi-panos
Γειά σας!
Είμαι νέα φίλη του αυτοκινούμενου και προσπαθώ να οργανώσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές,
έχω περάσει ατελείωτες ώρες κοιτάζοντας αγγελίες για αγορά αυτοκινούμενων σε Ελλάδα και Γερμανία (και έτσι ανακάλυψα και την όμορφη σας παρέα), και τώρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι και την εναλλακτική της ενοικίασης, καθώς το κεφάλαιο που διαθέτω για αγορά είναι βία 20.000.
Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Καλύτερα η ενοικίαση καινούργιου αυτοκινούμενου ή η αγορά ενός μεταχειρισμένου παλιού?

Ευχαριστώ!
Περισσότερα
06/06/2012 09:58 #437 από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ
Απαντήθηκε από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ?
καλώς όρισες στην παρέα μας!! αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κανένας να σου απαντήσει τι είναι καλύτερο από τα δύο. εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις σε σχέση με το τι θέλεις πιο πολύ και πως είναι οργανωμένη η υπόλοιπη ζωή σου. αν πας διακοπές μόνο 10 μέρες το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο χρόνο το έχει και κάθετε θα πρέπει να δεις πόσο θα πληρώνεις για τέλη κυκλοφορίας, σέρβις, που θα το παρκάρεις, πολλοί δεν έχουν χώρο και πληρώνουν πάρκιγκ. αν πηγαίνεις και τον υπόλοιπο χρόνο και κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου σε σχέση με αυτά που πληρώνεις στα ξενοδοχεία( είναι και δύσκολες οι καιροί ) ή αν η τρέλα σου είναι πολύ μεγάλη σαν την δική μας. πάντως για αρχή θα μπορούσες να νοικιάσεις κάποιο ώστε να δεις την αίσθηση αυτού του είδους διακοπών. δεν ξέρω αν έχεις προηγούμενη εμπειρία με σκηνή ή τροχόσπιτο? ελπίζω να σε βοήθησα. ότι πάντως αποφασίσεις είναι σωστό !!!!!!

278 Η ζωή είναι πολύ ωραία και πολύ μικρή για να την σπαταλάμε σε ανούσια πράγματα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.134 δευτερόλεπτα