Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ

Περισσότερα
26/05/2012 20:36 #423 από john
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ δημιουργήθηκε από john
καλησπερα σασ και απο μενα.

ειμαι καινουριοσ στο forum και θα ηθελα μερικεσ πληροφοριεσ.
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αυτοκινουμενο,φυσικα μεταχειρισμενο.βρηκα ενα: FENDT ΜΟΝΤΕΛΟ 2010
2200 CC -140 HP ME 76000 ΧΛΜ. στα 35900 E
1) την γνωμη σασ για το συγκεκριμενο τυπο αυτοκινουμενου,αξιοπιστια-ποιοτητα-ανταλακτικα
2) αν τα χλμ ειναι πολλα
3) την αξια του αυτοκινουμενου σε σχεση με την τιμη του.

σασ ευχαριστω εκ των προτερων.
Περισσότερα
27/05/2012 22:26 #426 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ
Φίλε john καλώς ήλθες στήν παρεα.Μέ τόκαλό νά μπείς στήν παρέα καί μέ τό δικό σου.Θά σού απαντήσουν κι'άλλοι φίλοι, αλλά γιά μένα πρέπει νά δώσεις βάρος στά εξής.
1. η εταιρία κατασκευής νά έχει πουλήσει αρκετά αυτ/να στήν ελλάδα γιά νά έχεις ικανοποιητική υποστήριξη.
2.τό ίδιο ισχύει καί γιά τήν εταιρία κατασκευης τού κυρίως αυτοκινητου.
3.τά 76.000 κμ, μού φαίνονται πολλα, γιά 2 χρονων αυτοκινητο.(εγώ μέ 3 ταξιδια μεγαλα στήν ευρωπη έχω 40.000κμ μέ καιν/ργιο,αγορασμενο το 2008.
4.είναι σημαντικό νά πρωτοκυκλοφόρησε στήν ελλαδα .
Αυτά είναι τά πρώτα πού πρέπει,κατα τήν δική μου άποψη νά δείς. καί ότι βγεί εδώ είμαστε
καλη επιτυχια
βαγγέλης

072
Περισσότερα
29/05/2012 17:34 #430 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ
Συμφωνώ με τον Βαγγέλη. τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά για διετία... Μήπως το 2010 κυκλοφόρησε (εκτελωνίστηκε) για πρώτη φορά στην Ελλάδα;
Μηχανικό εμπιστοσύνης σου να το τσεκάρει οπωσδήποτε.
Προσοχή ακόμη και σε υποψία υγρασίας στην καμπίνα πόσο μάλλον σκουριάς.
Και φυσικά τσεκάρισμα όλων των συσκευών. Ψυγείο, θέρμανση, μπόιλερ, μάτια υγραερίου, αντλίες. Όλα. Να απαιτήσεις την αντικατάσταση σε ότι φθαρμένο πριν την εξόφληση.
Η επίσκεψη παρέα με ένα είδη κάτοχο επιβάλετε κατά την γνώμη μου.
Με το καλό,
Νικόλας

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Περισσότερα
29/05/2012 17:59 #431 από john
Απαντήθηκε από john στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ
Σασ ευχαριστω παντωσ ολουσ, για τισ συμβουλεσ σασ.
Αν και μου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμενο αυτοκινουμενο,ενω ειχα και τουσ αρχικουσ μου ενδοιασμουσ για τα χλμ ,επιβεβαιωθηκα για το δευτερο.οποτε τελικα,,μαλλον θα ενδιαφερθω να βρω απο γερμανια κατι αναλογο πλην των χλμ.
και παλι σασ ευχαριστω.

( αν και με βλεπω στο εξησ, να ειμαι πολυ συχνα μεσα στο motorhome.μπορεισ να μαθεισ πολλα ρωτωντασ.)
Περισσότερα
01/06/2012 07:49 #432 από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ
Απαντήθηκε από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ
Αν κοιτάξεις από Γερμανία υπολόγισε και τους φόρους εκτελωνισμού που είναι αρκετοί.
εγώ του το έψαχνα πρόσφατα η Ελλάδα μου ερχότανε πιο φτηνά. υπολόγισε και τον παράγοντα ότι έχεις την δυνατότητα να το δεις πολλές φορές και να το ψάξεις από όλες τις πλευρές.
ένα άλλο βασικό στοιχείο που πρέπει να μετρήσει θετικά είναι τι επιπλέον εξοπλισμός έχει το αυτοκινούμενο. χοντρικά για κάθε επιπλέον <<βασικό αξεσουάρ>> κοστίζει 700-800 €

278 Η ζωή είναι πολύ ωραία και πολύ μικρή για να την σπαταλάμε σε ανούσια πράγματα
Περισσότερα
04/06/2012 20:36 #434 από john
εαν το αναθεσω σε εναν ελληνα εμπορο νομιζετε οτι θα μπορεσω να βρω αυτο που θελω,οπωσ το θελω,κατα προσεγγιση φυσικα.αλλα και στην τιμη αλλα και στην αξιοπιστια του αυτοκινουμενου.;;;οσον αφορα τα λειτουργικα του μερη,απο μηχανη μεχρι το σπιτι μεσα.
Περισσότερα
05/06/2012 14:41 #435 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ
Συμφωνω, κι'εγώ φίλε jonh,πώς η καλύτερη λύση ,είναι νά κάνεις μιά κουβέντα μέ καποιον αντιπρ/πο-έμπορο εδώ στήν Ελλάδα.Η αγορά είναι ρευστή ,καί ως εκ τούτου γιά ποιό λόγο, ο γερμανός έμπορος νά σέ προσέξει περισσότερο απ'τόν Ελληνα.
Βαγγέλης

072
Περισσότερα
06/06/2012 09:43 #436 από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ
Απαντήθηκε από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ στο θέμα Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ
στην Ελλάδα έχεις την δυνατότητα να πας το αυτοκίνητο να το δει ο μηχανικός σου (για τα μέρη του αυτοκινήτου) και ειδικός στο μέρος του τροχοσπίτου ( υπάρχουν αρκετοί για να διαλέξεις) ο καθένας από εμάς εμπιστεύεται και κάποιον διαφορετικό ( για να ελέγξεις αν λειτουργούν όλα καλά και άν υπάρχουν φθορές και υγρασίες) άλλωστε υπάρχουν πολλά που πουλιόνται από ιδιώτες. δεν ξέρω αν έχει κοιτάξει στο www.car.gr . θα πρέπει να σκεφτείς οτι στην Γερμανία μπορεί να έχει περισσότερες σκουριές λόγω πάγου και από το αλάτι που ρίχνουν στους δρόμους.

278 Η ζωή είναι πολύ ωραία και πολύ μικρή για να την σπαταλάμε σε ανούσια πράγματα
Περισσότερα
07/06/2012 19:01 #438 από john
γενικοσ,εχεi να μου προτεινεi καποιοoσ κανενα ειδικο που να ξερει απο αυτικινουμενα,για υγρασια ,σκουρια η οτιδηποτε αλλο πρεπει να δει καποιοσ ;;;;;
Περισσότερα
07/06/2012 19:04 #439 από john
γενικοσ εχει να μου προτεινει καποιοσ καποιον ειδικο που να ξερει απο αυτοκινουμενα,υγρασια -σκουρια η οτιδηποτε αλλο πρεπει να δει καποιοσ ,ωστε οταν τον χρειαστω να μπορεσω να τον βρω ;;;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.200 δευτερόλεπτα