Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Περισσότερα
07/04/2012 16:36 #349 από vassilis karydakis
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ δημιουργήθηκε από vassilis karydakis
Για τις ημέρες του Πάσχα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ( με όλες τις ερμηνείες της και ιδιαίτερα για τα πάθη που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός).
Δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα βρεθούν μακρυά από τα σπίτια τους και πόσοι από αυτούς θα ταξιδέψουν με το camper τους. Αυτό που βλέπω με λύπη, είναι ότι συνεχώς μειώνονται οι εξορμήσεις μας, είτε μόνοι ή με την παρέα μας, είτε με την ευκαιρία των προγραμματισμένων εκδρομών της Λέσχης. Απόδειξη οι αριθμοί. Εβδομήντα οκτώ συμμετοχές στο Μοσχοπόδι, σαράντα επτά συμμετοχές στη Λαμία, είκοσι μία συμμετοχές στα Τρίκαλα. Ελπίζω στις αμέσως επόμενες στον Αχέροντα και στο Ναύπλιο να αντιστραφεί το κλίμα. Και βέβαια, εύχομαι πολλές άλλες εξορμήσεις με το ταίρι σας, την οικογένεια ή την φιλική σας συντροφιά.
Ευχές και στους εορτάζοντες των ημερών.
Περισσότερα
07/04/2012 21:21 - 14/04/2012 22:09 #350 από miller
Απαντήθηκε από miller στο θέμα Απ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
pasxa.gif
:( ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. :sick: :sick:
Last edit: 14/04/2012 22:09 by miller.
Περισσότερα
07/04/2012 21:26 #351 από miller
Απαντήθηκε από miller στο θέμα Απ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

vaskar έγραψε: Για τις ημέρες του Πάσχα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ( με όλες τις ερμηνείες της και ιδιαίτερα για τα πάθη που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός).
Δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα βρεθούν μακρυά από τα σπίτια τους και πόσοι από αυτούς θα ταξιδέψουν με το camper τους. Αυτό που βλέπω με λύπη, είναι ότι συνεχώς μειώνονται οι εξορμήσεις μας, είτε μόνοι ή με την παρέα μας, είτε με την ευκαιρία των προγραμματισμένων εκδρομών της Λέσχης. Απόδειξη οι αριθμοί. Εβδομήντα οκτώ συμμετοχές στο Μοσχοπόδι, σαράντα επτά συμμετοχές στη Λαμία, είκοσι μία συμμετοχές στα Τρίκαλα. Ελπίζω στις αμέσως επόμενες στον Αχέροντα και στο Ναύπλιο να αντιστραφεί το κλίμα. Και βέβαια, εύχομαι πολλές άλλες εξορμήσεις με το ταίρι σας, την οικογένεια ή την φιλική σας συντροφιά.
Ευχές και στους εορτάζοντες των ημερών.

Περισσότερα
08/04/2012 13:12 #353 από Γιωργος Δημητριου
Απαντήθηκε από Γιωργος Δημητριου στο θέμα Re: Απ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ , ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Περισσότερα
08/04/2012 20:20 - 11/04/2012 11:14 #354 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα Απ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Δεν λένε όμως αν ανασταίνεται κιόλας...
Αν και ετούτοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να κρατείσει η Μεγάλη εβδομάδα για Χρόνια...
Καλό Πάσχα! :) B)

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/

Αυτό το μήνυμα έχει συνημμένη εικόνα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να τη δείτε.

Last edit: 11/04/2012 11:14 by Νικόλας Μητσόπουλος.
Περισσότερα
12/04/2012 23:07 #365 από gabriel
Απαντήθηκε από gabriel στο θέμα Re: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Καλο πασχα καλη ανασταση σε ολους και καλα ταξιδια να εχουμε ....

gabriel kagiorgis 097
citroen c25 burstner 570
Περισσότερα
13/04/2012 23:20 #366 από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ
Απαντήθηκε από ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ στο θέμα Re: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία και πολλά πολλά ταξίδια για να μπορούμε να ξεχνάμε τα προβλήματά μας για λίγο!!!!! ;) :silly: :silly: :) :) :) :) :) :) :) ;)

278 Η ζωή είναι πολύ ωραία και πολύ μικρή για να την σπαταλάμε σε ανούσια πράγματα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα