Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου.

Περισσότερα
16/12/2017 09:09 #2177 από Θανάσης Τόλης
Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου. δημιουργήθηκε από Θανάσης Τόλης
Πανάλαφρη, πρακτική, δεν πιάνει χώρο.
www.regroup.gr/default/388/city/10/deals..._NL_161217_Goods_Pro
Περισσότερα
17/12/2017 01:15 #2178 από ΓΙΑΝΝΗΣ
Απαντήθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ στο θέμα Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου.
Υπάρχει ίδια ακριβώς σε μέγεθος πιό φθηνή. Για ρίξτε μια ματιά. στο site: www.nikolaoutools.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΝΘΕΩΝ 6 ΚΟΡΩΠΙ Τ.Κ. 19400
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109753757
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106022400
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106022440
FAX: 2109737423
E-MAIL: sales@nikolaoutools.gr
TEXNIKH ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ : service@nikolaoutools.gr
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ : antallaktika@nikolaoutools.gr
Περισσότερα
17/12/2017 09:51 #2179 από Θανάσης Τόλης
Απαντήθηκε από Θανάσης Τόλης στο θέμα Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου.
Αγαπητέ φίλε ευχαριστούμε για την πληροφορία. Να διευκρινήσω πάντως ότι εμάς ο σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την σκάλα και την χρησιμότητά της και όχι το κατάστημα πώλησης.
Περισσότερα
17/12/2017 16:35 #2180 από ΓΙΑΝΝΗΣ
Απαντήθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ στο θέμα Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου.
Αγαπητέ φίλε, κατ αρχήν να δηλώσω πως δεν είμαι ιδιοκτήτης του παραπάνω καταστήματος, απλά ένας ιδιοκτήτης camper. Αλλά και στην δική σου ανάρτηση πέραν της χρησιμότητας της συγκεκριμένης σκάλας μέσω των φωτογραφιών δίνονται στοιχεία (διευθύνσεις τηλέφωνα και χάρτες άλλου καταστήματος).Προς τι λοιπόν η συγκεκριμένη διευκρίνηση;
Εξ άλλου είμαι της άποψης, ότι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για τα αυτοκινούμενα μας να υπάρχει ενημέρωση απ όλους μας και ειδικά όταν αυτό έχει και οικονομικό όφελος.
Αυτά προς το παρόν.
Περισσότερα
17/12/2017 18:54 - 17/12/2017 18:55 #2181 από Θανάσης Τόλης
Προφανώς δεν έγινα αντιληπτός. Δεν είναι καθόλου κακό να ενημερωνόμαστε για ένα χρήσιμο προιόν ως επίσης να δίνουμε τις πηγές μας για να μπορούν και οι φίλοι συνάδελφοι να αγοράζουν κάτι χρήσιμο και στην καλύτερη τιμή.Κανείς δεν το αποκλείει απεναντίας το συνιστούμε.Εγώ μίλησα για την δική μου δημοσίευση και ήθελα να δικαιολογήσω το ότι προβάλω το είδος και όχι την πηγή. Και τούτο διότι υπάρχουν μέλη που εμπορέυονται το συγκεκριμένο είδος ΚΑΙ ΕΓΩ τονίζω πάλι δεν ήθελα να σταθώ σε πηγές αλλά μόνο στο είδος. Την δική μου τοποθέτηση εξηγούσα και κανενός άλλου.
Last edit: 17/12/2017 18:55 by Θανάσης Τόλης.
Περισσότερα
28/12/2017 21:16 #2185 από galanis
Απαντήθηκε από galanis στο θέμα Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου.
Αγαπητοί φίλοι Θανάση και Giovanni και οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλά ταξίδια.
Αγαπητέ Giovanni μπαίνω πολύ συχνά στο συγκεκριμένο site, αλλά είναι η πρώτη φορά που θέλω να απαντήσω και να γράψω και την δική μου γνώμη, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης στα παραπάνω κείμενα, αλλά να τα σχολιάσω όσο μπορώ πιο εποικοδομητικά. Πιστεύω ότι με τη συζήτηση όλα βρίσκονται και λύνονται.
Κατ’ αρχάς ο αγαπητός κ. Θανάσης από τα πιο ενεργά μέλη της λέσχης και της κοινότητας μας, πάντα αν βρει κάποιο προιόν, κάποια καλή διαδρομή , οτιδήποτε που θα βοηθούσε τα μέλη μας , φροντίζει να το δημοσιοποιεί. Έτσι φρονώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι μας κι όχι ότι κάνουμε οι περισσότεροι ( ούτε εμένα εξαιρουμένου) που βαριόμαστε ή δεν προλαβαίνουμε να διαχέουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Βρήκε λοιπόν την συγκεκριμένη σκάλα κι έκανε αυτό που κάνει πάντα. Ενημέρωσε την κοινότητα με δυο λόγια και το site, χωρίς διευθύνσεις τηλέφωνα κ.λ.π. σε δημόσια θέα. Με απλά λόγια όποιος θέλει κι ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο προιόν μπαίνει και κοιτάει. Στη συνέχεια αγαπητέ κ. Giovanni έρχεσαι εσύ και --με καλή διάθεση πιστεύω – παραθέτεις ένα άλλο site με αντίστοιχη σκάλα και πολύ καλλίτερη τιμή.
Ο τρόπος όμως που τα έγραψες το « επικοινωνήστε μαζί μας » και το κατεβατό από τηλέφωνα, e-mail, τεχνικά τμήματα κ.α. αντικειμενικά μας δείχνει- έδειξε επαγγελματία. Εγώ λοιπόν μπήκα στο site που μας σύστησες, ομολογουμένως εξαιρετικό και σε πολλά προιόντα πολύ καλές τιμές. Για να βρω τη συγκεκριμένη σκάλα όμως περιπλανήθηκα αρκετή ώρα που όμως με κούρασε. Θα μπορούσες να γράψεις το www.nikolaoutools.gr/userfiles/files/NIK...%20TOOLS%203%20C.pdf σελίδα 41. Αυτονόητη λοιπόν η διευκρίνιση του κ. Θανάση και πολλών άλλων φαντάζομαι, για την ανάδειξη σκάλας και όχι καταστήματος.
Συνεχίζεις λοιπόν εσύ κ. Giovanni και γράφεις για φωτογραφίες, διευθύνσεις κ.λ.π. της αρχικής τοποθέτησης του κ. Θανάση που όμως δεν ισχύουν. Δεν υπάρχουν αν δεν μπεις στο Site. Και κλείνεις με το « Αυτά προς το παρόν » που αυτό με έκανε να σχολιάσω όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
Περισσότερα
28/12/2017 23:44 #2186 από Θανάσης Τόλης
Βοήθησες πάρα πολύ με μία καλή και ουσιαστική ανάλυση. Σ ευχαριστούμε.
Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά.
Και καλή συνάντηση στη Θήβα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.217 δευτερόλεπτα