Αγαπητοί φίλοι Θανάση και Giovanni και οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλά ταξίδια.
Αγαπητέ Giovanni μπαίνω πολύ συχνά στο συγκεκριμένο site, αλλά είναι η πρώτη φορά που θέλω να απαντήσω και να γράψω και την δική μου γνώμη, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης στα παραπάνω κείμενα, αλλά να τα σχολιάσω όσο μπορώ πιο εποικοδομητικά. Πιστεύω ότι με τη συζήτηση όλα βρίσκονται και λύνονται.
Κατ’ αρχάς ο αγαπητός κ. Θανάσης από τα πιο ενεργά μέλη της λέσχης και της κοινότητας μας, πάντα αν βρει κάποιο προιόν, κάποια καλή διαδρομή , οτιδήποτε που θα βοηθούσε τα μέλη μας , φροντίζει να το δημοσιοποιεί. Έτσι φρονώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι μας κι όχι ότι κάνουμε οι περισσότεροι ( ούτε εμένα εξαιρουμένου) που βαριόμαστε ή δεν προλαβαίνουμε να διαχέουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Βρήκε λοιπόν την συγκεκριμένη σκάλα κι έκανε αυτό που κάνει πάντα. Ενημέρωσε την κοινότητα με δυο λόγια και το site, χωρίς διευθύνσεις τηλέφωνα κ.λ.π. σε δημόσια θέα. Με απλά λόγια όποιος θέλει κι ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο προιόν μπαίνει και κοιτάει. Στη συνέχεια αγαπητέ κ. Giovanni έρχεσαι εσύ και --με καλή διάθεση πιστεύω – παραθέτεις ένα άλλο site με αντίστοιχη σκάλα και πολύ καλλίτερη τιμή.
Ο τρόπος όμως που τα έγραψες το « επικοινωνήστε μαζί μας » και το κατεβατό από τηλέφωνα, e-mail, τεχνικά τμήματα κ.α. αντικειμενικά μας δείχνει- έδειξε επαγγελματία. Εγώ λοιπόν μπήκα στο site που μας σύστησες, ομολογουμένως εξαιρετικό και σε πολλά προιόντα πολύ καλές τιμές. Για να βρω τη συγκεκριμένη σκάλα όμως περιπλανήθηκα αρκετή ώρα που όμως με κούρασε. Θα μπορούσες να γράψεις το
www.nikolaoutools.gr/userfiles/files/NIK...%20TOOLS%203%20C.pdf σελίδα 41. Αυτονόητη λοιπόν η διευκρίνιση του κ. Θανάση και πολλών άλλων φαντάζομαι, για την ανάδειξη σκάλας και όχι καταστήματος.
Συνεχίζεις λοιπόν εσύ κ. Giovanni και γράφεις για φωτογραφίες, διευθύνσεις κ.λ.π. της αρχικής τοποθέτησης του κ. Θανάση που όμως δεν ισχύουν. Δεν υπάρχουν αν δεν μπεις στο Site. Και κλείνεις με το « Αυτά προς το παρόν » που αυτό με έκανε να σχολιάσω όλα τα παραπάνω.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.