Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

AIRCONTINIONED

Περισσότερα
24/06/2016 15:45 #1968 από Μαρίνος
AIRCONTINIONED δημιουργήθηκε από Μαρίνος
Γεια σας απο Κύπρο.

Ονομάζομαι Μαρίνος Χατζηβασιλείου και έχω αγοράσει ένα αυτοκινούμενο μάρκας ELDDIS πριν 3 μήνες περίπου. Δεν έχει κλιματιστικό και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα ιδιαίτερα στην Κύπρο το καλοκαιρι.

Πείτε μου παρακαλώ ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να τοποθετήσω ένα. Πόσα θα στοιχήσει, ποιες λύσεις υπάρχουν κτλ. Το αυτοκινούμενο είναι 12 τετραγωνικά περίπου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Περισσότερα
28/06/2016 14:06 #1969 από Βακονδίου Σίσσυ
Απαντήθηκε από Βακονδίου Σίσσυ στο θέμα AIRCONTINIONED
Πολλοί χαιρετισμοί στην πανέμορφη Κύπρο. Για να εγκαταστήσεις κλιματιστικό, χρειάζεσαι γεννήτρια για την παροχή ενέργειας εκτός και εάν το δουλεύεις σε κάμπινγκ με ηλεκτρικό ρεύμα. Στην Ελλάδα το πακέτο"κλιματιστικό+γεννήτρια" στοιχίζει γύρω στα πέντε χιλιάρικα με ενσωματωμένη στο αυτοκινούμενο γεννήτρια, και γύρω στο 1,5 με 2,5 χιλιάρικα με γεννήτρια μη ενσωματωμένη-μεταφερόμενη (σαν βαλιτσάκι). Υπάρχουν διαθέσιμα και τα δύο σε όσους εμπορεύονται αυτοκινούμενα.
Καλό καλοκαίρι με το ωραίο σου αυτοκινούμενο
C

Carpe Diem
Περισσότερα
06/07/2016 07:21 #1970 από Θανάσης Τόλης
Απαντήθηκε από Θανάσης Τόλης στο θέμα AIRCONTINIONED
Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση του κλιματιστικού οροφής ειδικά για τροχόσπιτο που λειτουργεί με 12V (παρέχεται από την εταιρεία inverter) αλλά αυτό προϋποθέτει καλές μπαταρίες. Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο. Θα βρεις τιμές στους ασχολουμενους με τροχόσπιτα.
Περισσότερα
15/06/2017 09:31 #2099 από Μαρίνος
Απαντήθηκε από Μαρίνος στο θέμα AIRCONTINIONED
Γεια σας και πάλι απο Κύπρο
Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες.

Μήπως γνωρίζει κάποιος για τα κλιματιστικά που δουλεύουν με φωτοβολταικά; είναι καλή λύση;
Σίγουρα θα χρειαστώ και inverter για μετατροπή ρεύματος όπως επίσης και πιο μεγάλες μπαταρίες

Είναι αυτό μια λύση;
Περισσότερα
15/06/2017 14:26 #2101 από Θανάσης Τόλης
Απαντήθηκε από Θανάσης Τόλης στο θέμα AIRCONTINIONED
Δεν νομίζω ότι τα φωτοβολταϊκά σε συνδυασμό με μεγάλες μπαταρίες και Inverter είναι ικανά να κινήσουν έστω κι ένα μεσαίου μεγέθους κλιματιστικό.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.149 δευτερόλεπτα