Ομολογώ ότι έχω λιγάκι μπερδευτεί. Κατ' αρχήν, ο Τόλης δεν μας λέει ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημά του. Υποθέτω ότι δεν λειτουργεί η συσκευή, δηλαδή δεν ζεσταίνει το νερό. Τι μπορεί να συμβαίνει :
Αν δεν ανάβει ούτε το κόκκινο ούτε το πράσινο λαμπάκι, φταίει το ηλεκτρικό κύκλωμα. (Το πράσινο δείχνει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά, το κόκκινο δείχνει ότι η συσκευή δεν λειτουργεί). Ελεγξε με ένα πολύμετρο, αν έρχονται τα 12 βολτ, αφού έχεις γυρίσει και το διακόπτη στη θεση ΟΝ. Αν δεν έρχονται, ψάξε για καμμένες ασφάλειες. Οταν επαναφέρεις τα 12 βολτ και ανοίξεις πάλι τη συσκευή και ανάψει το πράσινο, το πρόβλημα λύθηκε. Αν ανάψει το κόκκινο,
α) Σιγουρέψου ότι η συσκευή τροφοδοτείται με αέριο. Μήπως είναι κλεισμένη η βάνα ?
β) Μήπως δεν έχεις αφαιρέσει το εξωτερικό καπάκι των καυσαερίων ?
Και στις δύο περιπτώσεις, όταν ανάψει το κόκκινο θα ακούσεις ένα ελαφρύ μεταλλικό ήχο. Κλείσε τον διακόπτη, άνοιξε τη βάνα ή αφαίρεσε το καπάκι και ξαναδοκίμασε, μετά από λίγα λεπτά της ώρας. Αν δεν καταφέρεις τίποτα, ψάξε για μάστορα (να ζήσουν και αυτοί).
Οσο για τη συσκευή στη φωτό του Βαγγέλη, καταλαβαίνω ότι είναι ταχυθερμοσίφωνας φυσικού αερίου. Εχω δίκιο Βαγγέλη ? Δεν νομίζω να εξυπηρετεί για χρήση σε camper.
Βασίλης