Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Περισσότερα
13/12/2011 10:40 #238 από Βασίλειος Ζαχαριάδης
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ δημιουργήθηκε από Βασίλειος Ζαχαριάδης
Σήμερα έκανα την εγγραφή μου και με αυτό το μήνυμα θέλω να χαιρετίσω τα υπόλοιπα μέλη . Δεν έχω αποκτήσει ακόμη το δικό μου αυτοκινούμενο . Μοναδική μου εμπειρία είναι η διαβίωση σε σκηνές κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και πάντα κοντά στην θάλασσα. Επειδή είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει αυτός ο τρόπος ταξιδιών και γενικά αυτός ο τρόπος διαβίωσης , έχω ως στόχο μου να αποκτήσω το δικό μου αυτοκινούμενο. Έχω κάνει κάποια βήματα , ψάχνοντας το ιδανικό , συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκινούμενα , μάρκες , ιδιότητες , συχνές βλάβες , κανονισμοί κ.λ.π. και γενικά κάθε τι που θα μου είναι χρήσιμο πάνω σε αυτό το θέμα.
Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της εγγραφής μου στο φόρουμ. Να συλλέξω κάθε πληροφορία με το αντικείμενο, να γνωρίσω κατόχους αυτοκινούμενων και να με ενημερώσουν σχετικά με αυτό , αλλά και με την αγορά που θα επιδιώξω να κάνω.
- Παρακολουθώ την σελίδα σας και βλέποντας τις εκδηλώσεις που διοργανόνεται έχω μέινει ενθουσιασμένος και εύχομαι κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά σε κάποια άλλη εκδήλωση !!!!

-Σας χαιρετώ....
Περισσότερα
10/09/2012 23:23 #575 από ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Απαντήθηκε από ΒΑΓΓΕΛΗΣ στο θέμα ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
καλώς μας ήρθες στην μεγάλη παρέα μας
Περισσότερα
11/09/2012 18:34 #578 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
Καλώς τον στην περίπου "μεγάλη παρέα μας" ;)
Που θα πάει οα γίνει, λείπουμε αρκετοί και όντας αυτοκινούμενοι δυστυχώς για εμάς τους ίδιους... Σαν μέλη της λέσχης εννοώ, όχι του φόρουμ... :(
Οποία χαρά λοιπόν να έχομε στην παρέα και μελλοντικούς "αυτοκινούμενους"
Ρώτα εσύ ότι νομίζεις, όλο και κάποιος "παλιός" θα σου απαντήσει...
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε οι περισσότεροι άλλωστε... ;)
Νικόλας B)

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.149 δευτερόλεπτα