Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ CAMPER

Περισσότερα
17/03/2019 22:22 #2381 από ΠΑΝΟΣ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ CAMPER δημιουργήθηκε από ΠΑΝΟΣ
Θελω να βαλω συναγερμο.Γνωριζουμε κανενα μαστορα-μαγαζι για τοποθετηση ?
Περισσότερα
21/03/2019 11:43 #2384 από Θανάσης Τόλης
Απαντήθηκε από Θανάσης Τόλης στο θέμα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ CAMPER
Παναγιώτη σου έχω απαντήσει στο FB. Εγώ τον έβαλα μόνος μου, (περιμετρικός, με 2 ραντάρ, 1 σειρήνα 110db και 5 παγίδες για τα ανοίγματα. Είναι ασύρματος. Δεν χρειάζονται τρύπες και καλώδια και παίρνει και κάρτα SΙΜ για ειδοποίηση. Στοιχίζει γύρω στα 100€ και τον πουλάει ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στο Μοσχάτο. (Νομίζω Στρατηγού Μακρυγιάννη και Φλέμινγκ). Έχει όμως τοποθετήσει και ο Μιχάλης ο Κουτσομπίνας.
Περισσότερα
21/03/2019 12:38 #2387 από ΠΑΝΟΣ
Απαντήθηκε από ΠΑΝΟΣ στο θέμα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ CAMPER
Ευχαριστω Θαναση το ειδα.Θα μιλησω με τον Μιχαλη να μαθω.
Περισσότερα
26/06/2019 14:44 #2401 από Αποστόλης
Απαντήθηκε από Αποστόλης στο θέμα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ CAMPER
Για όποιον συν-οδοιπόρο ενδιαφέρεται και "πιάνουν" τα χέρια του:
Τοποθέτησα πριν λίγο καιρό λόγω κλοπής, (βλ. www.motorhomeclub.gr/forum1/genika/1033-...-%CF%83%CE%B5-camper), στο camper που διαθέτω, μία κάμερα μικρών διαστάσεων της FOSCAM, η οποία είναι διαδικτυακή και διαθέτει α) πολύ καλό ανιχνευτή κίνησης , β) "νυχτερινή όραση" 10m, γ) μικρόφωνο-μεγάφωνο μεγάλης ευαισθησίας, και δ) άμεση ειδοποίηση, μέσω INTERNET, του κατόχου της (στο smart phone-κινητό) σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης κοντά στο camper.
Η 2μηνη λειτουργία της έχει δείξει καταπληκτικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να έχω πεισθεί πλήρως ότι είναι ανώτερη από οποιονδήποτε συναγερμό.
Όποιος θα ήθελε περισσότερες πληροφορίες, ας μου γράψει το τηλέφωνό του και θα τον καλέσω.

Υ.Γ. το καλύτερο προσόν της κάμερας (που έβγαλε και το περισσότερο γέλιο στις δοκιμές), είναι το μικρόφωνο-μεγάφωνο. Έχουν καταγραφεί στην MICRO-SD, που έχω τοποθετήσει στην κάμερα, απίστευτες αντιδράσεις πανικού και γκριμάτσες, από άτομα που περιεργάζονταν το camper και την ίδια στιγμή εγώ, από το κινητό μου τηλέφωνο τους προειδοποιούσα να απομακρυνθούν, με την απειλή ότι θα καλέσω την αστυνομία.Τώρα, από όλους αυτούς, ποιος ήταν απλά περίεργος και ποιος ήταν ενδεχομένως υποψήφιος "μπουκαδόρος", δεν θα το μάθω ποτέ.
Περισσότερα
10/05/2020 17:33 #2439 από Κωνσταντινος
Απαντήθηκε από Κωνσταντινος στο θέμα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ CAMPER
Καλο απογευμα σε ολους !!!!Ενδιαφερομαι, για ενα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΕΡ !!!!!! Αν καποιος μπορει να με κατευθυνει, σε σωστο τεχνιτη,που να ειναι σωστος γνωστης του ανικειμενου,και να αγαπα αυτον τον τροπο ζωης, θα το εκτιμουσα !!!!!

Κ Τριανταφυλλου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.218 δευτερόλεπτα