Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟΥ

Περισσότερα
08/11/2012 20:03 #654 από Κώστας Δημόπουλος
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟΥ δημιουργήθηκε από Κώστας Δημόπουλος
Μήπως γνωρίζει κανείς τις ακριβείς συντεταγμένες του σημείου συνάντησης στο Λαύριο;
Περισσότερα
08/11/2012 22:17 #655 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟΥ
οι συν/νες είναι Ν37.71402 καί Ε24.06280.Αυτό είναι τό parking του λιμανιού.Ειναι ανοικτός χωρος καί θά βρεθούμε λιγο πάνω λίγο κατω.Δέν ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ, πού έχουν ρυθμισει νά μείνουμε.Ομως ξαναλεω ολα είναι σέ 100-200μ.
καλή αντάμωση
βαγγέλης

072
Περισσότερα
10/11/2012 20:07 - 10/11/2012 21:10 #659 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟΥ
Ο χώρος συγκέντρωσης από ότι μου είπαν στον Οργανισμό Λιμένος. Στο βάθος το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου, αριστερά καφετέριες και δεξιά το λιμάνι.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Το παλιό κτήριο του ρολογιού- καφετέρια σήμερα- λίγο πριν τον χώρο συγκέντρωσης (από εκεί θα ερχόμαστε). 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία.

Συνετό είναι να μην μπλεχτούμε στην κίνηση της κεντρικής πλατείας... Ερχόμενοι από Αττική οδό Μπαίνουμε από Βορά στο Λαύριο. Βρισκόμαστε σε μια κυκλική διασταύρωση με τα παλιά εργοστάσια δεξιά. Ευθεία για Λαύριο και αριστερά προς "Λιμάνι Λαυρίου". Κάνοντας αριστερά προσπερνάμε το επιβατικό λιμάνι και κάνοντας τον γύρο του λιμανιού για τα ιστιοπλοϊκά φθάνουμε στο ρολόι και στον προορισμό μας.
37 42.640 Ν 24 3.358 Ε

Εκτός ορυκτολογικού μουσείου υπάρχει στα 50 μέτρα και το μικρό Αρχαιολογικό μουσείο. Μέτα το Βιομηχανικό μουσείο, στο χώρο της μεταλλευτικής εταιρίας, Υπάρχει στα 1,5 χλμ το Αρχαίο Θέατρο του Θορικού που αξίζει μια σύντομη επίσκεψη καθώς και ο πασίγνωστος Ναός του Ποσειδώνος στο Σούνιο, 10 χλμ νότια του Λαυρίου.
Με το καλό να βρεθούμε λοιπόν :)
Νικόλας

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Last edit: 10/11/2012 21:10 by Νικόλας Μητσόπουλος.
Περισσότερα
11/11/2012 17:16 #660 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟΥ
Τέλειος νικόλα μάς έσκισες.ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!
βαγγέλης

072
Περισσότερα
11/11/2012 18:29 #661 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟΥ
Ε τώρα, χαρά μου, για το "χωριό" μου πρόκειται... Ότι άλλο Θέλεις πάρε με στο κινητό :)

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα