Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

Κερκίνη 2012

Περισσότερα
23/05/2012 19:48 #420 από k.d.m.s.a.
Κερκίνη 2012 δημιουργήθηκε από k.d.m.s.a.
Ολοκληρώθηκε και η εκδρομή της λέσχης στην Κερκίνη με επιτυχία αφού κατά την γνώμη μου είχε τη μεγαλύτερη συμετοχή αυτοκινούμενων για εφέτος. Ο καιρός ήταν πολύ καλός χωρίς βροχή και κρύο. Οι μικρές γειτονιές από αυτοκινούμενα είχαν σχηματιστεί και οι αρκετοί μικροί ασχολούνταν όλη μέρα με ποδήλατο και ποδόσφαιρο στο πλαϊνό γήπεδο με το γκαζόν. Στην εκδρομή του Σαββάτου δεν ακολουθήσαμε, όμως το βράδυ στην πολύ καλή ταβέρνα περάσαμε καλά δοκιμάζοντας και βουβάλι. Η επιστροφή από την ταβέρνα καθυστέρησε λόγω του τελικού στο ποδόσφαιρο ο οποίος θα πρέπει να ήταν βαρετός αφού κάποιον από τους παρευρισκόμενους τον πήρε ο ύπνος. Την Κυριακή το πρωί κάναμε μια διαδρομή στη λίμνη με βαρκάκια όπου θαυμάσαμε τη φύση (δεν περιγράφεται) και το απόγευμα τα περισσότερα αυτοκινούμενα άρχισαν να αναχωρούν για την επιστροφή. Μοναδική απογοήτευση ήταν τα αναστενάρια τα οποία θα γινόταν την Δευτέρα το βράδυ και όχι την Κυριακή το βράδυ όπως νομίζαμε. Την Δευτέρα το μεσημέρι αφού αποχαιρετήσαμε και τα τελευταία 3 αυτοκινούμενα αναχωρήσαμε για την επιστροφή ελπίζοντας να ξανασυναντηθούμε σε λίγες ημέρες στην Αμαλιάπολη ...

eeepflamias.blogspot.gr

Αυτό το μήνυμα έχει συνημμένες εικόνες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να τις δείτε.

Περισσότερα
25/05/2012 21:02 #421 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα Απ: Κερκίνη 2012
Πανέμορφα!!! πάντα τέτοια!

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Περισσότερα
26/05/2012 18:49 #422 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα Απ: Κερκίνη 2012
μπράβο didi,γιά τό κείμενο καί τίς φωτογραφίες.Δέν πειράζει πού δέν μείνατε γιά τά αναστενάρια,νέοι είσαστε θά πατε, μιά άλλη φορά. Γιά μένα ήταν η πρώτη φορά καί πράγματι εντυπωσιάστηκα.στήν εκδρομή πού δέν ήλθατε, η επίσκεψη στό οχυρό, ρούπελ,καί η επίσκεψη στήν μονή ι.προδρόμου, μαζί με τήν βόλτα στό σιδηρόκαστρο(ιαματικα λουτρά-μπουγάτσες στήν πλατεία),άξιζαν τό κόπο.Φτάνει νά σού πω πως ο δήμαρχος μάς κάλεσε ως σύλλογο στά εγκαίνεια(θηρανοιξια) τού ναού στήν μονή προδρόμου απ'τόν πατριαρχη τόν οκτώβριο.Πάντα τέτοια.

αλήθεια! νικόλα πού ήσουνα? καί πολλοί άλλοι βέβαια
βαγγέλης

072
Περισσότερα
27/05/2012 09:48 #424 από Νικόλας Μητσόπουλος
Απαντήθηκε από Νικόλας Μητσόπουλος στο θέμα Απ: Κερκίνη 2012
Βαγγέλη μου να ήξερες πόσο λυπήθηκα... Πέσαμε στην αλλαγή σαλιγκαριού... ;) B)

286 για ΕΛΑΤ Δεν αντέχω τη μιζέρια
παλαιότερες GPS διαδρομές μου εδώ: www.everytrail.com/profile.php?user_id=12619/
Περισσότερα
27/05/2012 17:44 #425 από ευάγγελος Μαρτης
Απαντήθηκε από ευάγγελος Μαρτης στο θέμα Απ: Κερκίνη 2012
Νικόλα απ'ότι καταλαβα λεμε καλορίζικα!!
γιά ρίξε καμιά φωτογραφία,καί τό κέρασμα μόλις επιστρέψεις.
βαγγέλης

072
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα