Σημείωση

To ΠΑΛΙΟ Φόρουμ είναι σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο.

ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ? ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙ

Περισσότερα
10/08/2010 11:56 #101 από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Το ότι στην Ελλάδα απαγορεύεται στους πολίτες να απολαμβάνουν αυτό που όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι ζηλεύουν, είναι γεγονός.
Σύσσωμη η Ελληνική πολιτεία τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια το νόμο "No cambing here" Είναι νομίζω ο μοναδικός νόμος που έχει εφαρμογή στη χώρα μας.
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόση τυπολατρία με αυτή την απαρχιομένη και ξεπερασμένη απαγόρευση για τα σημερινά δεδομένα.
Όταν προτοεφαρμόστηκε ο νόμος υπήρχε ένα λογικό έρεισμα. Λόγω έλλειψης υποδομών και τεχνολογίας οι κατασκηνωτές ρυπαίναν το περιβάλλον. και κατά δεύτερο λόγο έπρεπε να προστατευτεί η ύπαιθρος από την κατάληψη κάποιον περιοχών από τσιγγάνους.
Σήμερα αν πει κανείς ότι η Ελλάδα ρυπαίνεται από τους φυσιολάτρες θα πιστέψω ότι ζω σε χώρα ηλιθίων.

Δεν διεκδικώ πως ανήκω σε καμιά Ελίτ κατηγορία Ελλήνων. Έκανα χρόνια οικονομία για να αγοράσω ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και το έκανα για να μην ξανακούσω αυτό που από παιδί με εξόργιζε, δηλαδή "No camping here"
Το έκανα για να μην ΡΥΠΑΙΝΩ το περιβάλλον, για να μην μοιάζει η Ελλάδα με τσαντίρ μαχαλά, και να μπορώ επιτέλους να χαρώ την απέραντη Ελληνική φύση μιας και δεν μου αφήσανε τίποτα άλλο να χαρώ μετά από 40 χρόνια εργασίας, παλιουποκριτές της εξουσίας.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ
Έναντι ποιας απειλής ασκείτε την αστυνόμευση σας με τόσο ζήλο;
Για τον κίνδυνο της πυρκαγιάς; Ας μη γινόμαστε αστείοι και ας μη πλατειάσω σε περιπτώσεις που ρημάζουν τη χώρα εκτός από εμάς.
Για τη ρύπανση;
Δηλαδή η Ελλάδα που έγινε ένας μεγάλος σκουπιδοτενεκές οφείλεται κυρίως στους λάτρεις των εποχούμενων παραθεριστών;
ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ αλλά όχι με απαγορεύσεις των ατομικών μου δικαιωμάτων. Φέρτε νόμους που να τσακίζουν όσους ανάβουνε την παραμικρή φωτιά στο δάσος. Φέρτε νόμους που να οδηγούν στη φυλακή όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον. για εμάς τους κατασκηνωτές να μας ρημάξετε αν δεν έχουμε μαζί μας προϊόντα υγιεινής διαβίωσης (χημικές τουαλέτες κλπ) Στο αυτόφωρο όσοι προκαλούν με τις πράξεις τους ζημιά στο περιβάλλον. Θ μας βρείτε εθελοντές αν πρόκειται να εφαρμόσετε΄τέτοιους νόμους.
ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΊΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ. ΤΗ ΦΥΣΗ.
Τυχαίο δεν νομίζω.
Όλοι γνωρίζουν το γιατί. Γιατί κύριοι φύλακες της νομιμότητας στην πραγματικότητα είστε φύλακες των οικονομικών παραγόντων της τοπικής κοινωνίας που όλοι σαν μια γροθιά διαφεντεύουν τα οικονομικά τους συμφέροντα. Αυτούς υπηρετείτε κι όχι τη φύση και το πράττετε τέλεια, μπας και καταφέρετε κι εσείς κάποτε να σας περάσουν το μικρό ή το μεγάλο ρουσφετάκι μιας και δεν ελπίζετε και σε τίποτε άλλο σαν φτωχός οικογενειάρχης που είσαι κι εσύ.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Γι αυτό λοιπόν:
Φίλοι της ελεύθερης Ελλάδας, όπου τους συναντήστε αυτούς τους ταγούς της εξουσίας, ελάτε να το πείτε και σ' εμάς. δώστε μας και κανένα ονοματάκι για να τους ξέρουμε.
Περιγράψτε τη συμπεριφορά τους για να μαθαίνει ο κάθε Έλληνας ποιοι είναι αυτοί που ανέλαβαν την απρόσκοπτη διατήρηση των δικαιωμάτων μου.

Σας περιμένω λοιπόν. Τόπος χρόνος περιστατικό
Περισσότερα
11/08/2010 13:24 #102 από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Απαντήθηκε από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ στο θέμα ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ? ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙ
Θα διαγράψω ότι μου συναίβει μέχρι χθές και αρχίζουμε απο σήμερα

Δευτέρα 9 αυγούσου 2010
Λίμνη Δόξας Φενεός
Ωρα 11 το βράδυ

Είμαι σταματημένος με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο εκτός δρόμου πλευρικά του περιφερειακού της λίμνης. Περιπολικό της αστυνομίας νυχτιάτικα σταματά στο δρόμο και μου ζητά χωρίς να καταίβει απο το αυτοκίνητο κι ενώ εγώ είμαι με τα εσώρουχα (ετοιμαζόμουν να κοιμηθώ) να βγω έξω και να του παω τα στοιχεία μου. Του ζήτησα να καταίβει αυτός γιατί τέτοια ώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Το τι είπαμε παρακάτω δεν έχει ουσία να αναφερθώ. Εγώ το περιστάτικό σημειώνω. Πάντος ετοιμάζω επιστολή διαμαρτιρίας για να την στείλω στο τοπικο αστυνομικό τμήμα.
Περισσότερα
16/08/2010 18:06 #104 από panos
Τελικά όμως τι έγινε; Έκτος από εξακρίβωση των στοιχείων, σας ζητήθηκε να απομακρυνθείτε ή κάτι άλλο;
Περισσότερα
19/08/2010 09:31 #106 από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Απαντήθηκε από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ στο θέμα ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ? ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙ
Τι έγινε τελικά;
Έφυγε αφού μου είπε πως το πρωί θα τα πούμε.
Πρωί-πρωί έφυγα κι εγώ. Τι να κάνω όταν μου κάνουν τα νεύρα μου χάλια, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεται.
Περισσότερα
19/08/2010 10:01 #107 από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Αλλο περιστατικό

Περιοχή "Λουτρά ωραίας Ελένης" & Αγιοι Θεόδωροι Κορινθίας.

Εδώ δεν είχα πρόβλημα με την αστυνομία, αλλά με τους ακοίμητους φύλακες της Ελλάδας που η μοίρα τους όρισε στο να φυλλάτουν Θερμοπύλες.
Και στις δυο περιπτώσεις έχω παρκάρει δίπλα από ένα δεντράκι (αλμυρίκι) όχι για να έχει σκιά το αυτοκίνητο αλλά εγώ και η οικογένεια μου. Σας το τονίζω, το τροχόσπιτο στο δρόμο (όπως εκατοντάδες άλλα) κι εγώ στη σκιά του δέντρου. Το άκουσα δεν λέγεται. Σας παραθέτω μια φράση "Μην κάθεστε εδώ γιατί το πρωί θα έρθουν άνθρωποι να παρκάρουν." Εγώ δηλαδή δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων.
Στους αγίους Θεοδώρους, κάλεσαν την αστυνομία γιατί τους έκλεψα τις θέσεις που παρκάρουν αυτοί χρόνια τώρα. Με παρακάλεσαν τα παλικάρια να δώσω τόπο στην οργή και μετακινήθηκα πιο πέρα γιατί εδώ που τα λέμε παρκάρατε και σε χώρο που ορίζεται ως παραλία. Μόλις έφυγε το περιπολικό, οι νομοταγείς πολίτες κάλυψαν αμέσως το χώρο της παραλίας με τα αυτοκίνητά τους μέχρι το κύμα.
Σχόλια συντάκτη
Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση να έρχεται ο κάθε στραβοχυμένος και άσχετος νους και να μου χαλά την ηρεμία μου με τη γνωστή καραμέλα "no cambing here" Και γιατί να είμαι υποχρεωμένος να εξηγώ στον κάθε ηλίθιο ότι εγώ δεν κάνω καμπιγκ, το αυτοκίνητό μου έχω παρκάρει.
Τρελαίνομαι όταν απο θέσει ισχύος βγάζουν το κινητό τους και τηλεφωνούν στην αστυνομία με ένα ύφος 40 Καρδιναλίων. Τότε έχω ή δεν έχω δίκιο, τσακίζομαι και φεύγω γιατί αν μείνω θα το σηκώσω το ξερό μου και μετά να δεις μπλεξίματα.
Συμπέρασμα
Ενω έχω άλλες δέκα ημέρες άδεια, αυτή τη στιγμή επέστρεψα στο σπιτάκι μου για να ηρεμήσω.
Οχι δεν πήγα ούτε θα πατήσω το πόδι μου ποτέ σε οργανωμένο κάμπιγκ. Το πλήρωσα το ρημάδι το τροχόσπιτο για να χαρώ τη φύση.
Αλλάξτε επιτέλους αυτόν τον αναχρονιστικό νόμο
Περισσότερα
06/09/2010 21:48 #109 από vassilis karydakis
Δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε μεταξύ μας για τον περιβόητο απαγορευτικό στο ελεύθερο camping νόμο, που ο καθένας τον επικαλείται όπως τον συμφέρει για να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τους ελεύθερους κατασκηνωτές. Ούτε βοηθάει η αναφορά περιστατικών, αφού αυτά αλλάζουν κατά περίπτωση, ακόμα και σε ίδια μέρη. Τις τρείς φορές που επισκέφθηκα τη λίμνη Δόξα δεν με ενόχλησε κανείς, όπως και τη μία φορά στην Ωραία Ελένη. Αντίθετα, π.χ. στον Καραθώνα Ναυπλίου με "έδιωξαν" και τις δύο φορές που τον επισκέφτηκα (η μία πριν πολλά χρόνια με τροχόσπιτο και η δεύτερη πρόπερσι με αυτοκινούμενο, απλά παρκαρισμένο με όλα κλειστά και μάλιστα εκτός της full καλοκαιρινής περιόδου). Αλλοι φίλοι camper-ίστες μου είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα στην ίδια παραλία ...
Για το σοβαρότατο αυτό θέμα, υπήρξε πριν λόγο καιρό μία συζήτηση στην Ενότητα "Νομοθεσία".
Νομίζω ότι πρέπει κάποτε να περάσουμε στην επίθεση, μέσω της λέσχης. Και αυτή η επίθεση, πρέπει να εστιάσει κυρίως στον διαχωρισμό των εννοιών (α) του camping με αυτοκινούμενο και (β) της στάθμευσης του αυτοκινούμενου. Οταν αυτός ο διαχωρισμός περάσει με επίσημη οδηγία σε όλες τις τοπικές αρχές της χώρας (αστυνομικές υπηρεσίες, νομαρχίες, δήμοι, κοινότητες κλπ.) ή σαν διευκρινιστική εγκύκλιος στα γνωστά άρθρα των νόμων περί ελεύθερης κατασκήνωσης, θα έχουμε βάση να στηρίξουμε το δίκιο μας, κόντρα σε κάθε δικτατορίσκο Ελληνάρα.
Καλώ το Δ.Σ. της ΕΛΑΤ να ξεκινήσει τις σχετικές ενέργειες και επαφές με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, για την καταγραφή των διαχωριστικών γραμμών των δύο εννοιών, που, σε μία πρώτη απόδοση, θα μπορεί να είναι :
===========================================
1) Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα ανήκουν στη κατηγορία των Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων και διέπονται από τις ίδιες διατάξεις του Κ.Ο.Κ.
2) Στις διατάξεις αυτές ανήκουν και οι αναφερόμενες στη στάθμευση των οχημάτων αυτών. Αρα, τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα μπορούν να σταθμεύουν οπουδήποτε επιτρέπεται η στάθμευση των Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων.
3) Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα δεν νοούνται σε θέση στάθμευσης, όταν έχουν :
α) Ανοιγμένα τα αναδιπλούμενα περιμετρικά παράθυρα, σε θέση που να εξέχουν πάνω από 50 εκατοστά της περιμέτρου του οχήματος.
β) Απλωμένη τέντα σκίασης ή κάθε άλλη κατασκευή ή παρελκόμενο που χρησιμοποιείται για τον ίδιο λόγο.
γ) Τραπέζια, καρέκλες και άλλα προσωπικά είδη των επιβαινόντων, τοποθετημένα περιμετρικά του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, σε τρόπο ώστε να καταλαμβάνουν χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη στάθμευση άλλων οχημάτων, ή για την κυκλοφορία πεζών.
4) Οι περιπτώσεις της παρ. 3 ελέγχονται με την παράγραφο 2 άρθρο 10 περί ελεύθερης κατασκήνωσης του νόμου 392/76 και την παράγραφο 12 άρθρο 4 του νόμου 2160/93 .
Συμπληρωματικά αναφέρεται ότι,
5) Η παραμονή των επιβαινόντων στο εσωτερικό του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου δεν απαγορεύεται, αφού δεν υπάρχει σχετική απαγόρευση για όλους τους τύπους και χρήσεις οχημάτων.
6) Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο καλύπτεται από το περί οικιακού ασύλου άρθρο 9 παρ. 1 του Συντάγματος , με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

================================================
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την παραπάνω προσπάθεια, που, αν ευτυχήσει, θα μπορούσε και να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την κατάργηση όλων των άρθρων περί ελεύθερης κατασκήνωσης. Πρέπει κάποτε να καταλάβουν οι ταγοί αυτής της χώρας, ότι δεν μπορούν να νομοθετούν κόντρα στα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, προς όφελος κάποιων συμφερόντων. Οσο για την προστασία της φύσης και την διατήρηση της καθαριότητας και ευταξίας των δημόσιων χώρων, ας επιβάλουν βαριές ποινές σε όσους τις καταστρατηγούν. Εξάλλου, οι πραγματικοί φυσιολάτρες-ελεύθεροι κατασκηνωτές, όχι μόνο δεν είναι υπεύθυνοι για τέτοιες συμπεριφορές, αλλά με δική τους πρωτοβουλία καθαρίζουν και προστατεύουν τους χώρους που επισκέπτονται, από τα σκουπίδια και τις βαρβαρότητες των περισσότερων εκδρομέων του Σαββατοκύριακου. Βλέπετε, δυστυχώς, είμαστε ακόμη ένας άναρχος - όσον τουλάχιστον αφορά στο περιβάλλον - λαός.
Τέλος, σημείωση για τον admin Παναγιώτη :
Το θέμα είναι σε λάθος ενότητα. Ανήκει περισσότερο στην ενότητα "Νομοθεσία". Μπορούμε να το μεταφέρουμε ?

Βασίλης
vaskar
Περισσότερα
08/09/2010 13:53 #110 από ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Βασίλη τα λες πάρα πολύ καλά. Αν ωφελεί η αναφορά σε τέτοια περιστατικά δεν επιμένω, αλλά και η απόλυτη σιωπή θα δείχνει εσφαλμένα ότι όλα πάνε καλά. Εγω πχ έλεγα σε λίγες μέρες να πάω στην Καραθώνα για καμιά εβδομάδα αλλά θα το σκεφτώ.
Οι κινητοποιήσεις είναι απαραίτητες και μάλιστα δυναμικές. Τι καθόμαστε λοιπόν
Περισσότερα
09/09/2010 07:28 #111 από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ
Απαντήθηκε από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ στο θέμα ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ? ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΜΠΕΡΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ 10-7 ΜΕΧΡΙ 23 -7 ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΒΡΥΣΚΕΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΙΑΛΟ ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΠΙΚ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΕΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑΣΟΣ
Περισσότερα
26/09/2010 20:01 #113 από vassilis karydakis
Μετά από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων από την Αθήνα (δυστυχώς χωρίς αυτοκινούμενο) και απόλυτη αποχή από την τεχνολογία (βλέπε διαδίκτυο)...
Χαιρετώ τον Τάσο (ανυπομονώ για εντυπώσεις από Μαρόκο) και τον "studiogamou" (έχω ξαναπεί ότι μου είναι πολύ άβολο να απευθύνομαι σε συνομιλητές μου με τα κωδικά τους ονόματα. Αν θέλεις, συστήσου μας).
Σίγουρα βοηθάει η αναφορά και των φιλόξενων και των αφιλόξενων περιοχών. Αλλά ... "συν Αθηνά και χείρα κίνει". Αυτό εννοούσα φίλε "studiogamou".
Οπως είδες, ο Τάσος, όπως και άλλοι, έχει περάσει από τον Καραθώνα χωρίς προβλήματα. Τι έκανες εσύ τελικά ?
Πάντως, μπαίνουμε πιά στη χειμερινή περίοδο και τα πράγματα θα είναι πολύ ευκολότερα, χωρίς ενοχλήσεις, αρκεί και εμείς να είμαστε ... διακριτικοί.
Καλό φθινόπωρο.
Βασίλης
Περισσότερα
05/09/2014 08:22 #1499 από DIMITRIS GEORGOYLOPOYLOS
25-8-2014
ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΙΘΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ,
ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΙΝ -ΧΩΡΑΦΙ-ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΤΟ ΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΙΧ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ
ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΠΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΤΟ ΓΡΑΦΙΤΙ ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ
ΛΟΙΠΟΝ
1)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ
2)ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ
3)ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ
4)ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
5)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.178 δευτερόλεπτα